15.1.2015

Camel Coat

Palaillaan vielä yhden postauksen verran Tallinnaan tuliaisten muodossa. Tallinnasta kotiutui yksi erityisen mieluinen lisä vaatekaappiini. Viimeinkin tärppäsi; kohtasin sen itselleni sopivimman kamelitakin! 
 
Harmaa villakangastakkini on palvellut minua uskollisesti jo vuosikausia. Vaikka rakas takkini on edelleen varsin hyvässä kunnossa ja ahkerassa käytössä, olen jo viime talvesta saakka kaivannut takkini rinnalle kamelin väristä lajitoveria. Sopuhintaisen, tarkoituksenmukaisen ja sopivan takin metsästys osoittautui kohdallani varsin haasteelliseksi projektiksi; kokeiluun valikoituneitten takkikokelaitten suurimmat puutteet olivat omaan silmääni likainen kamelin sävy, lyhyet hihat ja erilaiset "krumeluudit".
 
Tavoitteenani on hankia ainoastaan niitä vaatteita jotka ovat kaikin puolin sopivia tarkoitukseensa ostohetkellä. Tässä kohtaa tarkoitan sitä että hankitun vaatteen hihojen/ lahkeitten pituus on täydellinen, istuvuus on jollei nyt täydellinen niin ainakin lähes täydellinen sekä siinä ei ole yksityiskohtia joita rukkaan heti kotiin päästyäni.
 
Kamelitakin kohdalla tein periaatteistani poikkeuksen sillä pitkän etsinnän päätteeksi löysin SEN oikean. Mutta mikä sitten oli ongelmana? No, napit! Tällä kertaa annoin pienelle kosmeettiselle ongelmalle anteeksi ja takki lähti kassalle. Takki sai käyttökertoja jo "väärillä" napeilla, mutta nappien vaihdon jälkeen kamelitakkia on nähty ylläni aina säiden salliessa.
 

 
Mitäs sanotte löydöstäni?
Asukuvat kera kamelitakin ovat jo odottelemassa muistikortilla; lupaan julkaista niitä lähipäivinä.
 
Mukavaa loppuviikkoa Kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti