17.11.2014

Matkavalmisteluja

Tämän postauksen julkaisun aikaan olen matkalla kohti Helsinki - Vantaan lentoasemaa.  Hui, minä lentopelkoinen neuroosinetta, matkalla ihan yksin kohti tuntematonta... Tai no, en sentään ihan yksin, vaan opiskelutovereitteni ja opettajani kanssa ja matkalla kohti Irlantia. En ole matkustanut lentäen aikoihin ilman perheenjäseniäni ja nyt jännittää, enemmän kuin ehkä koskaan. Havahduin vasta ihan ennen lähtöä siihen tosiasiaan että sekä meno- että paluumatkalla on kaiken multihyperpanikoinnin lisäämiseksi vielä Tanskassa koneitten vaihdot.... EiEiJaEiiiii... Pitäkäähän peukkuja että lennot menevät hyvin!
 
Oleellisena osana matkalle lähtöä lentopelkoilun lisäksi ovat tietenkin matkavalmistelut. Tällä kertaa pähkäilin asukokonaisuudet kolmeksi opinto- ja kahdeksi matkustuspäiväksi. Haasteellinen tehtävä taas; mukaan kun pääsee vain kaikista välttämättömin :)
 

 
 
Nähtäväksi jää, meneekö asuvalinnat Irlannin ilmastossa nappiin ja kuinka reissu sujuu muutenkin... Ainakin perhettä tulee kova ikävä; jo nyt mietityttää miten selviän viikosta ilman Rakkaitani.
 
Kivaa alkanutta uutta viikkoa Kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti