5.11.2014

Puuvilla

Hei vaan taas pienen hiljaiselon jälkeen! Täällä länsirannikolla sataa ja tuulee. Ulkona on pimeää useammin kuin valoisaa ja kas, kamera on jäänyt ihan liian usein kassin pohjalle odottelemaan suotuisampia kuvausolosuhteita.
Kolea päivä ja ajan tappo ennen varsinaista "velvoitetta". Silloin jos milloin on sopiva hetki koluta ostoskeskusta. Kauppakeskus Puuvilla avasi ovensa kuluttajille viime viikon torstaina. Minulla oli perjantaina opintojen puitteissa asiointia Porissa ja sain hyvän syyn samalla käydä kurkistamassa Puuvillan tarjontaan heti toisen aukiolopäivän aamuna. Olin kauppakeskuksessa hyvissä ajoin tuntia ennen myymälöiden avautumista. Hieman ujosti kuvailin muutamia "suosikkikohteitani", tässä siis pieni kooste niistä näytille.
Pentik oli tuonut PopUp - myymäläänsä ihastuttavia jouluisia juttuja. Kiertelin myymälää mielessäni pieni toivonpilkahdus siitä josko tänä vuonna saisin aikaiseksi hieman joulua kotiin minäkin...


Olin erityisen ilahtunut myös H&M:n Home- osastosta; aiemmin lähimpään vastaavaan onkin ollut matkaa satakunta kilometriä. Koti- ja sisustusaiheisille ostoksille pääsee Puuvillassa lisäksi Hemtexiin ja InDeco Sisustus- liikkeeseen.




Puuvilla tarjoaa pikkunälkään huikopalaa kera kahvin vaikkapa Aschanissa.


Syksyn ja talven muotia (ja sisustustakin) Indiskasta...


... pienten ja isompienkin Puvilla- vierailijoiden hiukset kuntoon Tinoksella...



...ja olohuone heille jotka tahtovat vetäytyä omiin oloihinsa kauppakeskuksen hulinassa. :)


Ja lopuksi pieniä muistikortille tallentuneita yksityiskohtia...






Kiitos Puuvillalle; voi olla että jatkossa vierailut etelään ostoksille vähenee ja suunnaksi valikoituukin pohjoinen ja kilpailukykyinen Pori ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti