20.6.2014

Festarikesää 2014; Klustermus, Stereo 8000

Raumalla järjestettiin kesäkuun alussa  Klustermus- festivaali jo ansiokasta kahdettatoista kertaa. Tapahtumapaikkana toimi Syväraumanlahden kuvankauniit pastoraalimaisemat. Klustermus poikkeaa normifestareista erittäin positiivisella tavalla niin musiikillisen annin kuin tapahtuman vapaan pääsyn vuoksi. Festivaalijärjestäjät ovat kunnioitettava esimerkki siitä, että lujalla tahdolla ja sinnikkyydellä on mahdollista tuottaa yleisölle kerrassaan mahtava tapahtuma ilmaisena. Klustermuksen taustalla toimii  pyyteetön talkootyöjoukko sekä paikallisia yrityksiä ja Rauman kaupungin tuki.  Iso kiitos kaikille Klustermuksen taustajoukoille näin festivaalivieraan näkökulmasta tapahtumaan osallistuneena. Ilta oli oikein onnistunut!
 
Klustermuksen päälavalla esiintyi tänä vuonna muun muassa sahalahtelaisduo Stereo 8000. Sattuneesta syystä kyseinen muusikkopariskunta on lähellä sydäntämme ja osallistuimmekin kolmessa sukupolvessa seuraamaan Marian ja Anssin energistä esitystä. Kiitos taas Muruset, huikeita olitte jälleen kerran! <3
 
Kuvasaldo illasta rajautuu näihin kuviin sillä jatkoimme illan viettoa Stereo 8000 esiintymisen jälkeen toisaalla. Mutta nyt festarikuviin, olkaapas hyvät.
 













 
Festariseuranani olivat Avomieheni ja Vanhempieni lisäksi suloinen sisarentyttäreni. Ihan parasta mahdollista seuraa siis... Ja onni onnettomuudessa muuten illan sään suhteen! Saimme täällä länsirannikolla kyseisenä lauantaina aamun ja päivän ajan niskaamme kylmää rankkasadetta. Kuin tilauksesta ilma kirkastui illaksi ja keli olikin mitä mainioin festareille.
 


 
Oletteko Te lukijat osallistuneet Klustermukseen? 
 
Näiden kesäisten festarikuvien kera toivottelen oikein hyvää
(ja turvallista) juhannusta kaikille! Pus <3
 
P.s  Klustermus ry on järjestänyt jokakesäisen päätapahtuman ohella oheisklubeja mm. Turussa, Porissa, Tampereella ja Helsingissä. Pidäthän silmäsi auki em. kaupungeissa vieraillessasi Klustermuksen toiminnan varalta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti