17.6.2014

Kuulumisia

Elossa ollaan vaikka blogin puolella on ollut hiirenhiljaista. Työt, arki ja pienoinen kevätväsymys ovat vieneet voimista veronsa korkojen kera. Auttamattomasti omat harrastetouhut kuten blogi, jäävät vähemmälle silloin kun on  monesta muusta syystä täystyöllistetty. Aivojen ollessa narikassa kynä tylstyy turhan helposti sekä aivotoiminta ei kerta kaikkiaan toimi halutulla tavalla. Ei ainakaan verbaaliakrobatian tasolla... ;) Huoh.

Jos arki on ollut armottomana taakkana kannettavana, niin vastapainoksi olemme saaneet nauttia juhlahumustakin. Viimeisen kuukauden aikana on juhlittu kahden pienen ihmisen merkkipäiviä, ihasteltu vastasyntynyttä poikavauvaa sekä osallistuttu Hänen lämminhenkisiin ristiäisjuhliinsa. Pikkuväen juhlien lisäksi osallistuin eräänä aurinkoisena arki-iltana ihanan Ystäväni yllätyssyntymäpäiväpicnicille. Nämä kaikki arjen katkaisijat ovat niitä hetkiä joista saadun ilon ja energian voimalla jaksaa ne työn taakat ja arjen murheet.

Kesän juhlat eivät ole suinkaan vielä takanapäin sillä Poikani, vanhin lapsistamme, vietti viime viikolla mukavan rippileiriviikon saaristossa. Ja edelliseen liittyen minulla on luonnollisestikin työn alla loihtia Pojalle ikimuistoiset, kauniit rippijuhlat. Lisäksi saimme tänään kutsun Miehen ystävän merkkipäiville.

 
Näin lopuksi hieman ujosti ajattelin kertoa myös henkilökohtaisen juhlan aiheen; olen saanut opiskelupaikan! Huikeaa; aloitan syksyllä jatko-opinnot työn ohella!
 
Mitä teille Lukijoille kuuluu? Onko Teillä ollut kesäjuhlia?
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti