24.6.2014

Pihistä/ Panosta

Keskikesän alet ovat vuosittainen traditioni saalistaa normihinnasta huokeampaan  hyödykettä. Jo alkaneet alet eivät ole tehneet poikkeusta edellisiin sesonkeihin; lompakkoni on saanut jo jonkin verran kevennystä osakseen. Vuodenvaihteen hintojen kevennyshulinoissa jäin turhan pitkään miettimään muutamaa toivelistani haavetta, ja kas kalpatenhan siinä sitten kävi. Luu on kädessä edelleen kyseisten haaveitten suhteen. Nopeat syövät hitaat ja niin pois päin... ;) Vahingosta viisastuneena toimin tällä kertaa nopeammin, ja joo kyllä, spontaanimmin. Muutamaa klikkausta rikkaampana täällä odottelin ennen juhannusta erittäin mieluista paketin sisältöä saapuvaksi. Mitä sitten tulikaan tilattua, siihen palaillaan myöhemmin :)
 
Kun toiseen panostaa, joutuu toisesta pihistämään. Laukkujen helmi, Mulberryn musta Medium Lily, ei ikäväkseni klassikkona lunastanut tällä kertaa paikkaansa alemittelöissä. Tästä tosiasiasta selvittyäni havaitsin valikoimasta löytyvän muutakin kiintoisaa. Ja tällä kertaa, yllättäen, nimenomaan laukuista. Olen vakuuttunut siitä, että omalla kohdallani varminta on hinnakkaamman laukun suhteen valita varman päälle; ja valintahan on tuolloin mahdollisimman klassinen, loppuiän palveleva ja neutraali (tylsä?) valinta. Niin mallin kuin värinkin suhteen...
 
Oih ja voih, kuinka sitten kävikään! Sydämeni nähkääs nyrjähti pahemman kerran Mulberryn iki-ihanien Bayswater Shouldereitten edessä! Toisen kerran mokoma sisäelin sai lähtemättömän tärskyn katseeni haparoidessa hinnan suuntaan. Tunteet sanoivat kyllä ja järki tosi ISOn EIn. Mikä neuvoksi tässä lohduttomassa tilanteessa?
 
No, hätä ei ollut ihan niin pahan näköinen kuin ensijärkytykseltäni luulin. Pikaisen tilanneraportin laatimisen jälkeen totesin että nyt ei auta itku markkinoilla! Tällä kertaa siis pihistettiin panostamisen sijaan. Vaaleanpunaisen Mulberryn unelman (1) korvaa Piecesin (2) lähes vastaavan sävyinen serkku. Ja niin ihanasti kun olisin parittanut kesäisiin asuihini sinisen niinikään Mulberryn söpöläisen (3), virkaa saa alkaa toimittamaan Cristelle & Con (4) hyvä kilpasisko. Jos jostain olen erityisen iloinen, niin siitä, että molemmat budjettivaihtoehtolöytöni ovat nahkaa. Mitäs sanotte pikku löydöistäni? :)
 

1. Mulberry/ Large Bayswater Shoulder/ Oatmeal Microcrain Calf
2. Boozt.com/ Pieces
3. Mulberry/ Bayswater Shoulder/ Bluebell Blue Glossy Calf
4. Stockmann.fi/ Cristelle & Co

Oletteko te siellä ruutujen toisella puolella tehneet hyviä alelöytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti