19.8.2014

Paisley Outfit 8/ 8 -14

Kiekurat ja kuviot ovat saavuttaneet suosioni kesäkuukausien aikana. Erityisesti Paisley-kuosiset vaatteet ovat aiheuttaneet vakavaa hankintaharkintaa jo alkukesästä. Tositoimiin ryhdyin hitaasti lämpenevänä vasta heinäkuussa ja ensimmäistä vaatevarastoni Paisley- jäsentä nähtiinkin jo
 
Toinen kesän 2014 Paisley- rakkauteni kohde on seuraavissa kuvissa esiintyvä 3/ 4- hihoilla varustettu, rento sini- valkoinen paitapusero. Puin paitapuseron vahapintaisten mustien farkkujen pariksi. Asusteiksi valikoitui yksinkertaista ja mutkatonta vaatevarastoni perussettiä. Näitä kuvia selaillessani huomasin vyön ehkä olevan asussa hieman "liikaa". Tai yksinkertaisesti se on vain väärä valinta... No, aina ei voi voittaa :) Kumma juttu miten jokin asukokonaisuus voi kotoa lähtiessä näyttää vähintäänkin kohtuulliselta, mutta sitten tulee napatuksi ne kuvat... Juuri ne, jotka paljastavat enemmän kuin tuhat sanaa ;)
 



 
Paita/ KappAhl, farkut/ Vero Moda
Aurinkolasit/ Burberry, Vyö/ Esprit
Korkkarit/ Massimo Dutti
 
Mitäs sanotte mokomasta asukokonaisuudesta? :)
 
Blogin luonnoksissa on jo tovin ollut välilehti "Not so TGIF". Loin kyseisen välilehden julkaistakseni sinne asukuvia Miehestä. Asukuvia tänne blogiin otettaessa säätelen kameran asetuksia ja Mies saa tuolloin toimia mallina. Sääli heittää kuvia hukkaan, joten luvassa on jatkossa kuvasaldoa myös Miehen päivän asuista :) Ensimmäiset asukuvat pääset kurkistamaan täältä.
 
Mukavaa alkanutta viikkoa Kaikille <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti