4.8.2014

Radiohiljaisuutta. Ja pikkasen kesäasua.

Oih ihana, lämmin elämäni kesä! Hengissä ollaan vaikka radiohiljaisuudesta voisi muuta päätellä. Ollaan vietetty ihan huippua kesää perheen ja ystävien kesken. Blogi on jäänyt pahasti hunningolle; hellelukemat nähkääs ovat huutaneet nimeäni pois tietokoneen ääreltä. Kumma juttu ;). Kesän viettoa on luonnollisestikin dokumentoitu ahkerasti kameran muistikortille joten jonkun postauksen verran ajattelin valottaa ihaniin muistoihin jäävää elettyä kesäämme. Onneksi kesäkelit ovat vielä jatkumassa, mikäli sääennusteisiin on uskomista! TYKKÄÄN!
 
Seuraavaksi laitan näytille eilisen asua. Helteet ovat viimeinkin saaneet minutkin, housufanin, valitsemaan ylle NE "pienemmät housut". Eli ne aiemmin traumoja aiheuttaneet lyhyemmät lahkeet. Ikuinen jalkakompleksini on nyt tietoisesti siirretty takaa-alalle silkasta mukavuussyystä ja kah, tässä nyt heinien taakse kätkeytyviä jalkoja kuvien muodossa.
 
Kuvien asu on yksi tämän kesän omia suosikkejani. Oranssin sävyinen paisley-toppi oli alkukesän kesähimotuksistani ehdoton ykkönen. Riemullani ei ollut rajoja kun korjasin topin talteen heinäkuun ale-hulinoista hillittömällä -70% hintalapulla varustettuna! Kärsivällisyyteni siis palkittiin jälleen kerran, ja taas tuli todistetuksi että joskus hyvää kannattaa odottaa ;) Toinen tämän asukokonaisuuden uusimpia hankintoja edustavat aurinkolasit. Aurinkolasit nappasin niinikään parempaan talteen kesäaleista. Rennot farkkushortsit sekä maastoon piiloutuneet sandaalit ovat takavuosien hankinta, joille on ollut kiitettävästi käyttöä kuluneena kesänä.
 


 
Toppi Lindex H&W/ Shortsit H&M/ Laukku LV/ Aurinkolasit Burberry/
Sandaalit takavuosien Kreikan tuonnit; ostettu katukauppiaalta (eivät tosin näy kuvissa)
 
Paisley-kuosi on muuten aiheuttanut ylimääräisiä sydämenlyöntejä kohdallani eräässä toisessakin kesäisessä sävyssä. Siihen palailenkin täällä vielä jossain kohtaa omassa postauksessaan.
 
Pidemmittä puheitta; ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
Lupaan olla jatkossa linjoila ahkerammin. PUS <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti