6.9.2014

Hiljaisuuden aikaisia kuulumisia

Syyskuuta elellään jo, aika rientää jostain syystä tänä vuonna käsittämättömän nopeasti. Blogi on kesäloman jälkeen jäänyt TAAS "oikean elämän" tapahtumien varjoon. Kaikkea on sattunut ja tapahtunut niin hyvässä kuin pahassa. Kunnianhimoiset tavoitteeni aktiivisesta blogikirjoittamisesta ovat jälleen kerraan saaneet kärsiä.

 Kun nyt tulin maininneeksi pahaa tapahtuneen, niin kerrottakoot että olemme menettäneet lähipiiriin kuuluvan perheen nuoren vakavan sairauden murtamana. Surutyötä tehdessäni olen keskittynyt itselleni tärkeisiin asioihin ja ihmisiin. Vaikka blogia yhtenä tärkeimpänä harrastuksenani pidänkin, niin on tuntunut jotenkin turhalta ja tyhmältä kirjoittaa ja kuvata melko pinnallista materiaalia tänne jaettavaksi. Uskoakseni kynän kulkeminenkaan ei olisi luistanut normaaliin tapaan ajatuksen livahdellessa omille teilleen holtittomasti tunteiden vuoristoradassa.
 Olen erityisen onnekas siinä suhteessa että olen saanut korvaamatonta tukea surussa jaksamisessa; kiitos kultainen kaikille surussani minua tukeneille. <3

Jos tämä vuosi on ollut useamman raskaan menetyksen sesonkiaikaa, niin loppuvuosi näyttää teoriassa paremmalta. Aloitin eilen jatko-opinnot, joita olen jo suurella innolla odottanut. Opintojen etenemisestä tulen kirjoittamaan todennäköisesti tuonnempana lisää. Tässä kohtaa mainittakoot että jo kahden lähiopintopäivän kokemuksella voin todeta opintojem aloittamisen olevan juuri sitä "lisähaastetta" mitä olen jo muutaman vuoden ajan työn rinnalle kaivannut :)

  Muina loppuvuoden auringonsäteinä ovella kolkuttelevat myös eräät hyvin mieluisat juhlat sekä lähipäivinä lasketun ajan omistavan perheen vauvan syntymän odottelu. Iloa ja jaksamista päiviini on tuonut myös uudelleen aloittamani takavuosien rakkain harrastukseni. Ja mikä se sitten on, sitä ei ole varmaan vaikeaa arvata: kerran heppatyttö, aina heppatyttö ;)

Tiivistetysti kuulumiset tulivat tässä; koitan palailla linjoille iloisemmilla postausaiheilla lähipäivien aikana.

Toivon että Te siellä ruutujen toisella puolella olette saaneet nauttia aurinkoisesta, lämpimästä alkusyksystä iloisemmissa merkeissä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti