20.9.2014

Syysasuinspiraatiota etsimässä

Inspiroiduin  ihan hurjan pitkän tauon jälkeen nikkaroimaan Polyvorella kollaasin sääennusteiden lupaamien syksyisempien päivien varalle. Osa asukokonaisuuksien elementeistä (tai kuvia vastaavat) löytyy jo vaatekaappini uumenista, mutta osa keikkuu vielä ostoslistan kärkipäässä syksyn halutuimpina kotiutujina.


Untitled #19
 
Suunnittelin kollaasin vasemmanpuoleista asukokonaisuutta koulupäivien huolettomaksi, mutta siistiksi valinnaksi. Keskimmäiseen kokonaisuuteen pukeutuisin suunnatessani rennolle kahvila- tai lounas-/ päivällishetkelle hyvässä seurassa. Oikeanpuoleinen asukokonaisuus olisi omiaan tavalliseen arkeen; työmatkafillarointiin, koiralenkille tai ihan vaan kauppareissulle ;)
 
Nahkahousut, ne täydellisesti istuvat pitkälahkeiset (!), olisivat  jokaiseen kollaasin asukokonaisuuteen kaipaamani housut. Korvaan nahkahousut toistaiseksi vahapintaisilla mustilla farkuilla. Acnen Canada- villahuivit beigenä ja tummanharmaana ovat usean vuoden ajan horjuttaneet mielenrauhaani. Toistaiseksi Canadat korvaantuvat H&M:n valikoiman edullisimmilla serkuilla. Kamelin värinen kollaasin villakangastakki on jo tilattuna ja toivoakseni matkalla luokseni...
 
Ihastuin eräässä paikallisessa vaateliikkeessä luonnonvalkoiseen kiharakarvaiseen turkkiin. Vastaava yksilöä tulen todennäköisesti metsästämään varteenotettavaan hintaan joulun jälkeen leudommat kevätkelit ja ensi syksy mielessäni... ;) Villakoira paljetteina paidassa on jotain valloittavaa; paidan saa kuitattua Lindexiltä (Holly&Whyte). Sokerina tässä asussa pohjalla on Mulberryn Medium Lily mustana ja hopeisilla yksityiskohdilla, oih ja voih... Ikuisuushaave kerrassaan <3
 
 Oikeanpuoleinen asukokonaisuus sitten... Taloudessani on jo yksi vihreä parka, kyseinen yksilö on  kylläkin tyttäreni hallinnassa. Voi olla että huijaan takkia lainaan tyttäreltä jonkun kerran syksyn aikana ;) Ihka-aidot UGGit ovat viimeinkin vakuuttaneet minut tarpeellisuudellaan; viluloiset varpaani olisivat ansainneet kunnolliset turkiskengät.

Tätä syksyistä asuinspiraatiota ja samalla pienimuotoista ostoslistaa laatiessani vierähti huomaamatta lähes koko lauantai-ilta. No, eipä ehkä ihan hulluin tapa viettää koti-iltaa... Nyt on kuitenkin luovutettava ja vaihdettava tämä "viihdevaihde" kouluhommien puolelle.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa kaikille! <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti