9.9.2014

Kesäpäivän asua ja kuulumisia

Edellistä päivitystä kirjoittaessani olin erittäin toiveikas siitä että NYT elämässä on alkamassa takuuvarmasti iloisempi ja onnellisempi ajanjakso. Ei saisi nuolaista ennen kuin tipahtaa ja vannomatta paras! Kului vain muutama tunti siitä kun olin em. päivityksen tänne  julkaissut niin saimme tietoomme lisää erittäin ikäviä uutisia. Jälleen yksi kuolemantapaus...
 
Kulunut vuosi on ollut varsin opettavainen elämän "haurauden" suhteen. Olin kuvitellut tottuneeni kuolemaan jo pelkästään työni puolesta. Viime ajat ovat todentaneet että ammatillisessa mielessä näin varmaan onkin mutta niin ei henkilökohtaisessa elämässä sitten olekaan. Itkupotkua, kyyneleitä ja tuskaa sisältänyt surujen vuosi on kaikessa synkkyydessään sisältänyt paljon itsetutkiskelua sekä omien asenteiden ja arvojenkin tarkastelua. Kaikki kun ei ole ihan niin itsestään selvää kuin monesti sortuu kuvittelemaan!
 
Jottei nyt koko blogi muutu surujen hautausmaaksi niin seuraavassa katsaus heinäkuisen helteisen päivän asuun. Näitä kesäisiä kuvia katsellessa tulin oikeastaan jo melkeinpä hyvälle tuulelle; muistan vielä elävästi tuon päivän lempeän tunnelman. Hellelukemien kohotessa välillä jopa tuskaisen lämpimiin lukemiin, ylle valikoitui helppoja, ilmavia ja huolettomia vaatekappaleita. Ikisuosikkini vaaleat yläosat yhdistettynä "tummempiin" alaosiin jatkoi kesäasujen käytetyimpänä parivaljakkona.
 

 
Voihan muuten kesäkuukaudet ja hiustenlaiton laiskamatoilut! Huolettomat sotkunutturat ja erilaiset lettikampaukset ovat lukeutuneet hiustenlaiton kahteen käytetyimpään kampaustyyliin kesän ajan. Muistan käyttäneeni ainoastaan kerran kesäkuussa suoristusrautaa; muutoin hiukseni ovatkin saaneet levätä mekaaniselta lämpökäsittelyltä. Viimeisimmästä kampaajakäynnistäkin alkaa muuten olla jo hyvä tovi; sekä hiusten värin ja mallin suhteen alkaisi olla päivittämisen tarvetta ;) 


 
Toppi/ Massimo Dutti, Housut/ Lindex,
Pochette/ LV, Aurinkolasit/ H&M,
Sandaalit/ takaa-aikojen hankinta Kreetan lomalta
 
Asukuvia katsellessani koin hilpeää myötähäpeää pyjamahousuistani ;) Ehkäpä housut joutaa kiertoon tai juurikin "paremmiksi" pyjamahousuiksi. Mitä mieltä olette?
 
Hyvää alkanutta viikkoa Kaikille! Voikaa hyvin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti