15.2.2014

Lomakuume!

Oikein hyvää ystävänpäivän jälkeistä lauantaita! Ystävänpäivä jäi (tänäkin vuonna) kohdallani hieman muun elämänmenon jalkoihin mutta eiköhän ystävänpäivä voisi oikeastaan olla jokaisena päivänä? Ystäväni tietävät olevansa minulle erittäin tärkeitä ja rakkaita. Kiitos Ystävilleni siitä että He kuuluvat elämääni. <3
 
Täällä on tänään herätty kiireettömään aamuun. Loikoilua ja kahvia, lisää kahvia ja loikoilua. Ihanaa, ei kiirettä mihinkään... Leppoisan aamun viihteenä selailimme erilaisia tarjolla olevia matkavaihtoehtoja toteutettavaksi perheen kanssa. Koko perheen lomakohteen kriteerinä on all inclusive sekä takuuvarma aurinko. Mieluisia, kohtuullisen lentomatkan päästä tarjoilevat kevätaurinkoaan Arabiemiraatit, Kanarian saaret sekä Kap Verde. Kesäkuukaudet houkuttelevat lomanviettoon niin Välimerelle kuin itselleni vielä tuntemattomaan Kroatiaan. Tulevan lomamme ajankohta on edelleen hieman epäselvä, mutta toiveissani on päästä lomailemaan viimeistään kesällä.
 
 Mikäli lomamme ajoittuu kesäkuukausiin, toivottavaa olisi karata ennen sitä aikuisten kesken pidennetylle viikonlopulle vaikkapa Keski-Eurooppaan. Alla olevassa kollaasissa on otoksia viime syksynä toteutuneelta Lontoon matkalta.
 
Oih, poden selvää lomakuumetta!
 
 
Onko Teillä Lukijoillani suositella mukavaa, aurinkovarmaa koko perheen lomakohdetta kevääksi/ kesäksi?
 
Lomahaaveilujen parista toivottelen oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti