19.2.2014

Sortumisia

Maanantain velvollisuuksien jälkeen piipahdin ohimennen paikallisessa ostoskeskuksessa. Tarkoituksenani oli blokata  näyteikkunoiden mallinukkien päälle valituista keväisistä asukokonaisuuksista parhaat ideat ja omimmat trendit käyttööni. Ja sanomatta kai oli selvää että ideavarkausajatuksen takana oli hyödyntää jo hankittuja vaatekaappini yksilöitä. Näiden saatesanojen siivittämänä valmistan itseäni siihen "julmaan" totuuteen että hyväkin tarkoitus voi romuttua varoittamatta.
 
Sorruin, myönnän. Sorruin  shoppailuun, vaikkakin melko pienimuotoiseen sellaiseen. Luonnollisesti mainittakoon että hankinnat tulivat tarpeeseen. Jollei nyt muuhun kuin akuuttiin perusvaatteiden  tarpeeseen. ;) Sortumisen kokemus on melko varmasti sama kuin herkkulakkoilijan napatessa  suihinsa jotain kiellettyä. Se hyvä ja paha kokemus samaan aikaan. Itsekurini on kuitenkin kokenut jonkinmoisen inflaation sillä moraalin soimaus, se paha, ei ole vielä laskeutunut ylleni ;)
 
 Itsepetoksen ruumiillistumat esiintyvät seuraavissa kuvissa kaikessa harmaudessaan.
Teeppari ja Kollari.
 
 
 
Epävirallinen ystäväni Holly & Whyte tavoittelee kiistatonta luottamustani perusvaatevalikoimani kasvattajana. Edullisella hintalapulla varustettuja käyttövaatteita on kiva korjata talteen. Varsinkin kun useimmiten hinta-laatu-suhde on yllättänyt positiivisesti.
 
 
Teeppari pääsi heti käyttöön. Tulevaa lempparikamaa näyttäisi tuo olevan. Haaveilen teepparin yhdistämisestä myöhemmin Boyfriend- farkkuihin (joita en vielä omista) ja korkkareihin. Kunhan sorat ajetaan pois jalkakäytäviltä, poistun omalta mukavuusalueeltani lättäjalkafeministitennareista ja mustan talven toiveasu keväälle laitetaan täytäntöön ;)
 

Iloista keskiviikkoa kaikille ja tilataanko jo kevättä lähipäiville? :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti