17.2.2014

Maanantai

Hei jee, taas ollaan uudessa alkavassa viikossa!
 
Viime viikolla vuosipäivämme kunniaksi saadut ruusut ovat edelleen hengissä. Tosin huomattavaa tässä kohtaa on se että toisen kasvin terälehdistö on saanut osakseen jonkinasteista pigmenttihäiriötä. Kyseisen ongelmatiikan pelasti kuvankäsittely, johon jälleen kerran oli hyvä turvautua. Mustavalkoisella teemalla siis jatketaan.
 
 
Maanantaille ohjelmoidut menot ovat kohdaltani onnellisesti ohitse ja loppupäivään toivon leppoisaa rentoilua. Aloitin rentoilun aloittamalla päivän uudelleen ja nauttimalla toistamiseen aamiaisen. 
 
 
Helmikuun DIY- teeman kunniaksi olen aikeissa puuhailla hieman kotiprojektien parissa. Muutama kotiaiheinen sisustusDIY  odotteleekin jo pikaista valmistumista.
 
Koira sai osansa "tee se itse"-puuhistani viikonlopun aikana. Hän nimittäin sai ylleen uuden kevätturkin. Kerimisprojektista mainittakoon sen verran että Koiralle stailaamani korvat ovat varsin persoonalliset. Koiruus torjui melko selvällä taktiikalla ajatukseni esitellä Hänen uutta tyyliään Teille lukijoilleni. Koiruus naamioitui olohuoneen maton pitkän nukan
joukkoon havaittua kuvausaikeeni. Voi toista... :) Ehkäpä onnistun vielä nappaamaan Koiran uuden ilmeen muistikortille tuonnempana.

 
Ai niin. Eksyin tänään kaupungille pahat mielessäni. Niin siinä sitten kävi että kotiuduin pienenpieni pussi laukkuun kätkettynä. Itsepetosta tai ei, ansaitsin pienen palkinnon eräästä koitoksesta jonka melko lailla kohtuudella suoritin. Mitä sitten kotiutinkaan, siitä lisää tuonnempana. :)
 
Pidemmittä puheitta toivottelen oikein kivaa alkanutta viikkoa kaikille tasapuolisesti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti