23.10.2014

Arjen iloja

Ilmoja piteli pitkään syyskuulle ennen kuin kelit kylmeni. Vaikka kesäiset, lämpimät ja aurinkoiset päivät olivatkin kovasti mieleeni, en kiistä ettenkö jo hieman odotellut syksyä alkavaksi. Lieneekö syksyn odotuksena takana ollut omien sekä nuorison opintojen alkaminen, arjen paluu "ruotuun" sekä päätös aloittaa mieluinen harrastus uudelleen. Syyskuun lapsena pidän myös ruskasta, maahan pudonneista värikkäistä lehdistä ja no, myöskin kirpeästä syysilmasta.
 
 Tunnettuna vilukissana syksyisiä suosikkiasioitani ovat lämpimät villavaatteet. Oikeastaan villa vaatteissa on viilenevissä sääolosuhteissa eloonjäämisen edellytys. Tunnustettakoot tässä kohtaa että olen käynyt jo elokuun puolessa välissä tutkimassa lankaosastojen tarjoamia syksyn uutuuslankoja villaiset DIY- projektit mielessäni. Olen tehnyt tavoistani poiketen vasta (!) yhden lankakerähankinnan. Tavatonta sinänsä, sillä minulle tyypillistä on tässä kohtaa olla jo jos jonkin väristä ja -laatuista lankakerää rikkaampi. Olen luvannut itselleni etten hanki uusia lankoja ennen vanhan varastoni huvetessa loppuun (lue aiemmin aloitettujen projektien valmistuttua). Hankkimastani langasta muovaantui pipo. Vaikka omia lupauksiani rikkoen pipon materiaalin (Novita, Seitsemän veljestä) hankin ja sen valmistin, en voi kiistää etteikö tuo pieni villakapistus hieman karusta ulkonäöstä huolimatta minua arjessa ilahduta :)
 
 
Arkeani on piristänyt toinenkin harmaa villainen hankinta. Tällä kertaa kyseessä on muhkea Canada- villahuivi Acnelta.  Pitkän harkinnan päätteeksi laitoin huivin tilaukseen ja jäin odottamaan oliko tuo kulttituotteenakin tunnetta villaihanuus maineensa arvoinen. Ja joo, olihan se. Olen hankintaani erittäin tyytyväinen; mikäli jossain kohtaa alan haikailla huivivaraston täydennystä voi olla, että päädyn hankkimaan toisen Canadan erissä värissä tuon harmaan rinnalle. Harmaa huivi on ehtinyt vilahtaa jo asukuvissakin täällä.
 
 
Olen asettanut loppukesän hankinnat, nude- mustat, vankkarakenteisemmat korolliset avokkaat esille. Ihan vain siksi, että ihastuin näihin yksilöihin.  Ja esille asettelin  nuo ihan siksikin, että muistaisin tilanteen tullen hyödyntäväni näitä vaikkapa lähtiessä tilaisuuksiin jossa ei pienien autosta sisätiloihin siirtymisten lisäksi ulkoilla.
 
 
Löysin vapaapäivien pieneksi iloksi ihanan nude- lakan helmiäisen sävyllä sekä geeli- efektillä varustettuna. Loistavaa; nyt saa helposti ja nopeasti lakkaamattomia kynsiä huolitellumman ilmeen. Ja mikä parasta, pieni lakan rapistuminen ei hypi silmille. En ymmärrä, miten löysin nude- lakat vasta nyt? No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)
 

Muita syysarjen iloja on olleet herkkusuun harvinaiset kiireettömät kahvi- muffinssi-hetket kera koiruuden :)



 
Kivaa loppuviikkoa kaikille; muistakaa pukeutua lämpimästi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti