25.10.2014

Outfit 22/ 10 2014 ja päivän pohdintoja

Itku ja hampaitten kiristys! Viime päivät ovat muistuttaneet sisällöllään taas tulevaisuuden epävarmuudesta. Niistä asioista, joihin ei kovalla panostamisellakaan tunnu itsellä olevan vaikutusvaltaa... Vuosi 2014 näyttää toistavan samaa kaavaa kuin edeltävät vuodet. Vuosien pahimmat "pommit" putoaa eteen aina loppuvuoden kuukausina. Yt:t ja töitten "uudelleenorganisoinnit"... Nyt kun hyppään muistoissani pikakelauksella taaksepäin ja käyn  läpi takavuosia, en yhtään ihmettele miksi olen kokenut syksyn ja alkutalven vuoden raskaimmaksi ajaksi. Tervetuloa rauhaisa joulun ajan odotus ;)
 
Viime päivien pahimpien uutisten kevennykseksi käytiin nappaamassa keskiviikkona arkiset asukuvat; ne harkitsemattomat ja hyvinkin todenmukaiset. Asukokonaisuus muodostuu tämän hetken suosikkiartikkeleistani. Syksyn suosikeikseni ovat nousseet harmaa DIY- "juoppopipo", muhkea villahuivi sekä boyfriend- henkiset farkut. Toukokuun Milanon reissulta nappasin mukaani matkalaukkuun vaalean harmaat desertit. Epäilin tuolloin vielä seitinohuesti tuleeko popoille käyttöä. Epäilin käyttöönottoa ihan turhaan; olen huomannut valitsevani nuo karut ja jossain määrin rumat kengät kerta toisensa jälkeen erilaisiin asukokonaisuuksiin.
 
 




Paita ja Farkut/ Lindex
Takki ja Resertit/ Benetton, Sukat Tommy Hilfiger
Huivi/ Acne, Käsineet/ H&M, Pipo/ DIY Novita Seitsemän veljestä
Laukku/ Tiger of Sweden
 
Mitä mieltä olette asusta, syyshitti vai totaalinen arjen huti? ;)
 
Jos nyt viimepäivät ovat olleet stressaavia, niin onhan minulla jotain hyvääkin kerrottavaa. Nuorisoväki viettää ansaittua syyslomaansa. Opinnäytetyöni  toteutuminen on selkiytymässä entisestään. Olen saanut apurahan marraskuussa toteutettavaan Irlannin opintomatkaan. Ja niin, olen nauttinut rentouttavista hetkistä perheen parissa... :)
 
Hei jee, mitäköhän teille lukijoilleni kuuluu?
 
Mukavaa ja rentouttavaa ihan kohta alkavaa viikonloppua kaikille <3
 
P.s Kurkistus kameran taakse täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti