14.10.2014

Kadonneen motivaation metsästystä

Hei vaan ja arvaatkaas mitä? Opiskelumotivaatio on ollut vahvasti kateissa kunnes nyt juuri äsken, ihan hetki sitten, löysin opintotehtävien joukosta juuri sen artikkelin luettavakseni mikä tähän kohtaan kuuluikin tulla! Jotain valoa tunnelin päässä sentään...
 
Olen haaveillut jostain 1990-luvun puolesta välistä saakka siitä vaatehuoneesta, jota hallinnoisin ATK- avusteisesti. Homman nimi kaikessa utopistisuudessaan olisi se Clueless- elokuvassakin nähty  kerta kaikkiaan mainio avuväline. Se sellainen, jonka avulla saa vinkkiä siihen mitä pukea ylle milloinkin. Se reaaliaikainen vaatekaapin sisällön "hallinnoija", joka auttaa valitsemaan asukokonaisuuden tilanteeseen kuin tilanteeseen ilman epätoivoista vaatevaraston pöyhimistä ylösalaisin loputtomine sovitteluineen... Näytölle valitaan halutut vaatekaapin käyttökuosiset vaatekappaleet ja kokonaisuuden näkisin siinä oman mallivartalon päälle puettuna. Erilaisin asustein ja kampauksien kera stailattuna tietenkin... Valinnan ollessa valmis, kyseiset vaatteet ilmaantuisivat eteen napin painalluksella; helppoa vai mitä ;)
No, opiskeluihini liittyvä artikkeli ei suoranaisesti pureutunut tähän pieneen "haaveeseeni" mutta tärkeintä kai oli kuitenkin se, että sain taas tekemisen mielekkyyttä kouluhommiinkin? :)
 
Täysin alkuperäiseen aiheeseen sopimattomasti laitan näytille kuvia eilisestä metsäretkestä. Pimenevät illat luovat jo hieman haastetta kuvaamiseen, mutta eiköhän kuvista eilisen tunnelma paljastu :)
Rähjäistä koiraa, ruskaa, rappioromantiikkaa, inhorealismia. Syksyä, väsymistä, motivaatiopulaa. Onhan nämä kaikki kuitenkin vielä voitettavissa?


 




 
 
Kivaa tiistaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti