20.3.2014

Hei me oltiin Jaffoi

Voihan nuo harmaan päivän oranssit auringot, Jaffat!
 
Olen himoinnut jo tovin hedelmä- ja marjasmoothieita ja muita luksusaamiaisen osasia ihanien lifestyleblogien  aamiaispöydistä. Ihailen  heitä jotka ehtivät ja jaksavat (osaavat) loihtia kaikkea ihanaa heti aamulla herättyään. Jopa kahvin keitto on välillä ylivoimaista kaltaiselleni kankealle aamuheräilijälle. Laistan normiaamuina aamiaisen loihtimisesta aikataulun livetessä  käsistä oikeastaan ennen kuin edes nousen vuoteesta. Aamun kiireminuuteilla on vähintäänkin itsesuojeluvaistoa selvitä vain ulos asunnosta ja kiirehtiä töihin ilman ylimääräisiä voimanponnistuksia.
 
Smoothien valmistaminen vaatii kiireisinä aamuina käsittääkseni hieman enemmän (liikaa) ponnisteluja kuin mekaanisin, hieman alkeellisin keinoin valmistettu appelsiinimehu. Löysin jokin aika sitten keittiön kaappien kätköistä lähes käyttämättömäksi jääneestä Tupperware-hankintani, hedelmäpuristimen.
 
Kelta-oranssit kappaleet kasaan, lähikaupasta säkillinen Jaffoja ja tuumasta toimeen:
 





Kahden keskikokoisen Jaffan mehusaldo käsitti noin desin vetoisen mehusaaliin. Olin hankkinut kahden aikuisen aamiaisappelsiinimehutarpeiksi viisi hedelmää. Varaan seuraavalla mehunpuristuskerralla vahingosta viisastuneena reilut raaka-ainevarastot ja nappaan  ostoskoriin kunnollisen Jaffa- varaston.
 
Mehu siis oli HYVÄÄ, paljon tiivistettä parempaa. Nam!
 
Mukavaa loppuviikkoa  :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti