8.3.2014

Vapaapäivä

Ihana vapaapäivä! Aurinko paistaa ja joka paikka kylpee valossa. Sain aamiaistarjoilun kera kahvin vuoteeseen kiireettömän aamun alkajaisiksi. Ihana, kultainen Mies tietää miten kankea heräilijä olen ja toimittaa ilahduttavan usein kahvit  ylösnousun avittajaksi. <3 Kahvitoimitus takaa Miehelle melko varmaa koiralenkkiseuraa. Ja niin me sitten tallusteltiin koiralenkki ihanassa kevätauringossa. Meilläpäin kadut on siivottu hiekoituskivistä ja pihamaille on ilmaantunut ulkokalusteita sekä söpösiä asetelmia.
 
 
 
 
Ja mitä teinkään jälleen kerran koiranulkoilutuksen lomassa? No ihastelin jotain mikä olisi ihan pakko saada. Tänään olin jopa niin julkea että koetin taltioida tätä pakkomiellettäni tänne siitä kertoakseni. Olen etsinyt muutaman vuoden ajan salonkikelpoista työtuolia kirjoituslipasto kaveriksi. Jokin aika sitten löysin sen oikean Tuolin. Tuoli ei tosin vielä tiedä olevansa tuolirakkauteni kohde. Meitä erottaa toistaiseksi likainen myymälähuoneiston ikkunanlasi. Lasiin on kohta porautunut reikä tuolin suuntaan kohdistetuilla palavilla katseilla. Reiän alapuolelle ikkunaan on painautunut nenän kuva. Olen käynyt katsomassa tuolia päivittäin usean viikon ajan. Kuulostaa ehkä omituiselta miksen olen tehnyt vielä mitään hankkiakseni tuolia, mutta... Liiketila jossa tuoli majailee on 24 H/ 7 pimeä.  Havaittavissa ei ole minkäänlaisia elon merkkejä! Ei mitään informaatiota missään kuka on myymälään ilmaantuneiden tavaroiden haltija tai niiden myynnistä vastuussa oleva henkilö. Selkeästi on aistittavissa merkkejä siitä että jollakulla on ollut ajatuksena perustaa tuohon liiketilaan pientä second hand- myymälää. Homma on jostain syystä vain jäänyt vaiheeseen. Tänään, TÄNÄÄN, teen jotain konkreettista tuolin hankintaan liittyen. Pitäkäähän peukkuja asian etenemisen hyväksi :)
 
 
Ai juu, koiranulkoilutuksen kulinaristisista nautinnoista parhautta on Miehen taskusta löytyvät Halvan Vanhat Autot (tämä ei ole mainoslinkki, makeissuositus kylläkin). Nam!
 

Kivaa viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti