23.3.2014

Tangle Teezer

Heräsin vuodenvaihteessa siihen julmaan tosiasiaan että olin tappanut pitkän pätkän kasvatusvaiheessa olevia hiuksiani. Sain ansioni mukaan sillä olin julmalla tavalla käristänyt piikkisuoraa kuontaloani huolettomasti ja suojaamatta suoristusraudalla pitkän tovin. Ja kuten avun tarpeelle ja hiuskriisille tyypillistä on, pelastava Enkelini, pitkäaikainen luottokampaajani oli juuri tuolloin lomalla. Turvauduin välittömässä itkupotkussa ensiavuksi kampaajani kollegan käsiin pelastustoimiin. Hiuksiani lyhennettiin reippaalla kädellä. Olin lopputulokseen tyytyväinen; kuivasta, kuolleesta hiusmassasta päästiin eroon.
 
Hankin mokoman menetyksen yhteydessä aimo arsenaalin jäljelle jäänyttä pituutta pelastavia hoitavia valmisteita. Hoitoaineiden lisäksi oli aika päivittää muitakin hiustuotteita. Tangle Teezer on jo varmaan kaikille tuttu, korvaamaton esine. Omalla kohdallani tämäkin villitys oli ennakkoluuloissani jäänyt hankkimatta. Voiko yksi hiusharja olla muita parempi...
 
Kyllä voi, sanon minä. Hiuslaatuni on melkoisen takkuuntumaton. Jouheni ovat takkuuntumattomuuden vastapainoksi rasittavuuteen saakka sähköiset. Mokoma sähköisyys on oikea talvikauden riesa. Pinkki pelastajani on tehnyt hiusten harjaamisesta mukavaa puuhaa juurikin sähköistämättömällä ominaisuudellaan. Pidän harjasten piikkimäisyydestä; ikään kuin päänahan verenkiertoa elvyttävää vaikutusta olisi harjauksen yhteydessä havaittavissa. Ja ai niin, tarvittaessa Teezer avittaa näyttävyyttä vaativien kampausten tupeerausoperaation teossa  :)
 
 


Olenko viimeinen lajiani Tangle Teezeriin hurahtanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti