14.4.2014

Cat Walk

HipHei, ja arvasitte varmaan että New York´han meitä perjantai-iltana kutsui!


No, leikki sikseen  (matkalaukuthan ovat meillä hetkeksi haudattu vintin uumeniin) ja mennään nyt vakavissaan IRL-perjantai-illan viettoomme ;). Kevät ja syksy tuovat tullessaan kotikaupunkiimme muotigaalaillat, joissa yleisölle tarjoillaan kerta toisensa jälkeen huikeampaa show´ta sesongin upeimmissa luomuksissa. Illan toteutuksesta vastaavat vuotuisasti kourallinen paikallisia yrittäjiä, joiden niskaan on langennut risti tarjota muoti- ja lifestyle- hankinnoista parhaat palat meille kuolevan teollisuuskaupungin asukkaille.  Tällä kertaa gaala oli nimetty kevään henkeä kuvaten "Shiny Moment".
 
Ennen gaalakuvatykitystä esitän vilpittömät pahoitteluni kuvissa esiintyvästä kohinasta. Kuviin on myöskin eksynyt joitain takaraivoja sekä oikein kuvauksellista yleisöä. Siitä huolimatta että päätavoitteenani on ollut ikuistaa vain väläyksiä mallien yllä olevia asukokonaisuuksia... Hieman kuvausnäkökulmasta haasteellinen sijaintimme katsomossa on asettanut esiteltävien asukokonaisuuksien ikuistamisessa keskittymisen yläosien tallentamiseen. Mutta ei anneta sen haitata, eihän?


Musta-valkoisuus <3




Lyhyt farkkutakki, myös <3











Oikein reippaat, ihanat juniorimallit <3


Paparazzin valinta ensi kesäksi <3
 



Toivoisin tämän maxin löytävän myös tiensä vaatehuoneeseeni <3


Tässä asukokonaisuudessa olivat kaikki elementit niin äidin kuin tyttärenkin makuun <3


 
Voihan POLKA DOTS <3 <3 <3

 
Farkkulappuhaalarit; niitä ei enää pitänyt tulla ainakaan minulle. Hmph; voinko vielä perua ja olla sittenkin takinkääntäjä? ;)





<3


Ja MÄÄ EN! Ehta vastasyntynyt <3




Tykkäsin taas.


Niinikään tykkäsin.


Perinteinen musiikkiesitys. Tykkäsin siitäkin.

 
Tässä äidin asu tulevana kesänä juhlittaviin Pojan rippijuhliin?





 
Taas peukutan.


 
Minulle tuo(kin) hamonen...




Esille ei valikoitunut kaikkea mitä olisi voinut; aloitteleva cat walk-kuvaaja kun ei ole seppä syntyessään. Mutta malttia, mistä sen tietää vaikka näistä kuvista starttaisin vielä maailmanmaineeseen (heh). ;)
 
Kiitos kivasta illasta rakkaalle Tyttärelleni. Mennään taas syksyllä udelleen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti