2.4.2014

Kotona

Täällä ollaan taas pitkästä aikaa! Ollaan kotiuduttu Dubaista jo varhain  viime viikon lauantaina, mutta blogi on pysytellyt takaa-alalla arkeen asettumisen ja töihin paluun tohinoissa. Lomakuvia ja pienimuotoista matkatarinointia on luvassa tuonnempana kunhan saan toimeksi.
 
Arki on alkanut touhukkaissa merkeissä. Toimeennuin olemaan työn tiimoilta ahkera ja tein siellä alkajaisiksi hieman ekstraa. Vietin  ennakkosuunnitelmista poiketen maanantain sijaan tänään keskiviikkona vapaapäivää. Kumma juttu miten neljän päivän työt kolmessa päivässä loman jälkeen voikaan viedä voimat...
 
Vapaapäivää on vietetty arkiaskareitten parissa. Kotiaskareitten päätteeksi ilta sisälsi hieman tavanomaisesta poikkeavaa ohjelmaa. Vierailin paikallisessa ammattioppilaitoksessa ammattien illassa Pojan kanssa. Vuoden päästä näihin aikoihin Hän on jo tehnyt peruskoulun jälkeiset jatkokoulutusta koskevat valintansa ja täällä jännitetään tulevan opiskelupaikan järjestymistä. Ennen Pojan yhteishaun alkamista saadaankin jännittää kuinka käy äidin hetki sitten päättyneen yhteishakuprojektin kanssa. Pitäkäähän peukkuja! ;)
 
Suunnittelin ennen lomalle lähtöä aloittavani heti kotiuduttuamme eteisen sisustusprojektia. Toistaiseksi hommat ovat jäissä luontaisen laiskamadon nostaessa päätään. Mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö? ;)
 
Kynä on loman jälkeen tylsä ja aivot jäässä, palaan linjoille taas kun käyn paremmilla tehoilla ;)
 
Mukavaa loppuviikkoa kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti