29.4.2014

Outfit 26/ 4 -14

Trenssi ja lenkkarit. Ja vieläpä beige trenssi ja valkoiset lenkkarit.  Enpä olisi uskonut hetki sitten parittavani näitä kahta kaverusta yhteen ja samaan asukokonaisuuteen. Vannomatta paras ja hyvä niin, sillä olen viime aikoina valinnut huomiota herättävän usein asuun kuin asuun jalkaan lenkkarit. Lieneekö lenkkarivalinnan  taustalla mukavuudenhalu ja huomio siitä että lenkkarit valitaan jalkineiksi asuun kuin asuun  nykyään? Olen joutunut taistelemaan itseni kanssa pienesti lenkkareiden sovinnaisuutta vastaan, mutta antaa mennä nyt. Ihan asukuviin saakka ja painoon ;) Lenkkarimuija moi; tällaisessa asukokonaisuudessa esiinnyin aurinkoisena, keväisenä lauantaina.
 




 
Mustilla tereillä somistettu beige trenssi on uusin löytöni ja ihastukseni. Kiitos tästä löydöstä kuuluu ihanalle Ystävälleni; Hän on urhollisesti myötäelänyt suurta tuskaani  beigen trenssin kokoisesta aukosta vaatevarastossani. Ystäväni vinkkasi minulle viime viikolla työpäivän piristeeksi löytäneensä kelvollisia trenssejä lähempää kuin olin osannut etsiäkään. Lopun voittekin ehkä arvata, ja perjantain piristeeksi olin beigen trenssin onnellinen omistaja :)



 
Trenssi Mexx/ BF Zara/ Lenkkarit Adidas/ Neule Ralph Lauren/ Paita Lindex/
 Laukku LV/ Käsineet H&M/ Huivi H&M/ Aurinkolasit Seppälä

Huomasin juuri että ikivanha leo- huivini pääsi jälleen kerran ulkoilemaan. Miehen sanoja lainatakseni huivi on ollut "hyvä hankinta". Mitä leo- kuosiin tulee niin se onkin ottanut melkoisen yliotteen vaatevarastostani viime aikoina.
 Hups, kuinkas siinä sitten niin onkaan käynyt, siitä lisää tuonnempana. ;)
 
Ihanaa tiistaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti