16.4.2014

Outfit 12.4.14

Viikonlopun viettomme jatkui perjantailta lauantaihin erityisissä merkeissä sillä olimme saaneet lauantai-iltapäiväksi kutsun vanhimman kummilapseni 17-vuotissyntymäpäiväkahville. Tiedossamme oli että juhlimme syntymäpäiviä pienessä, tutussa kokoonpanossa. Tämän seikan vuoksi rohkenin valita ylleni hyvin arkisen asukokonaisuuden.
 
 Nautin syntymäpäiväkahvipöydän herkuista raitamekossa (Lindex) jonka helman olin taittanut paidan mittaan sekä farkuissa. Farkut edustavat Dubain shoppailusaldoa. Olen etsinyt pitkään vartalotyypilleni sopivia boyfriend- farkkuja tuloksetta. Harmikseni minua ei imartele se perinteinen löysähkö malli ensinnäkään. Viimeinkin taivuin siihen että täydelliset farkkuyksilöt ovat fysiikan lakien mukaisesti kohdallani tavoittelemattomissa ja kiikutin kassalle Zaran farkkuvalikoiman pilliversiot. Paras varmaan näin, sillä vaatevaraston kevätkatsaus osoitti hallussani olevan ihan liikaa niitä yksilöitä (ei vain farkuissa) jotka on ostettu hätäisen harkinnan pohjalta ja istumattomina ne ovat jääneet käyttämättä.
 
Kevään/ kesän pukeutumishaaveenani ovat olleet siis boyfriendfarkut korkkareihin (Massimo Dutti) paritettuna. Nappasin kotoa lähtiessämme mukaani vaihtokengät asukuvausajatus mielessäni. Tallustelin syntymäpäiville rennosti bikerbootseissa (Shoe Shi Bar). Suunnittelemalleni kuvauspaikalle saavuttuamme ja ennen kenkien vaihtoa taltioitui muistikortille seuraavanlaista kuvasaalista. Mies sai napattua kuvat samasta asusta kaksilla erityylisillä kengillä.
 


 
Ikilempparini nahkatakin lisäksi myös muut kevyemmät takit ovat päässeet taas käyttöön. Kuvissa esiintyvä takki (Your Face) on löytö viime kesältä. Etsin tuolloin kuumeisesti epoletitöntä, takaliparetöntä trenssin tapaista takkia. Haasteellinen tehtävä sanon minä! Lopulta etsintäni palkittiin ja sain kun sainkin kriteerini täyttävän takin.  Viimekesäinen toiveeni takin värin suhteen oli kesän vaaleita värejä uhmaten tumma. Nyt trenssiin tottuneena olen alkanut haaveilla myös vaaleasta trenssistä. Sen verran mieluinen tuo sininen trenssi on ollut että tällä erää voisin taipua vaikkapa epoletteihinkin vaalean, sopivan takin löydyttyä. Niin ne vaan taas kerran mieltymykset laajenevat hyvien käyttökokemuksien myötä ;)
 






Saattaa olla että kyseisen asukokonaisuuden elementit tulevat olemaan kesän varmimpia valintoja vaatekriisipäivinä. Mitä mieltä olette tästä asukokonaisuudesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti